Finnin Ratsutila ja Eläinlääkintä Oy

Henkilökunta

Talossamme toimii kolme vakituista eläinlääkäriä sekä kaksi hoitajaa.

NINA MÄKINEN

 JANNE OJALA

ELÄINLÄÄKÄRI

ELÄINLÄÄKÄRI

Olen valmistunut Helsingistä vuonna 2002. Olen työskennellyt pieneläinpraktiikan ohella kaupungin- ja kunnaneläinlääkärin sijaisena sekä rataeläinlääkärinä. Tällä hetkellä olen erikoistumassa pieneläinkirurgiaan ja olen kiinnostunut eläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksista, joista minulla on aiempi koulutus ihmispuolelta. Näihin liittyen olen tehnyt nyt 5 vuoden ajan  lämpökamerakuvauksia sekä pieneläimille että hevosille. Vihdissä olen työskennellyt vuodesta 2008.

Olen valmistunut Helsingistä v. 1997. Olen kirurgiasta innostunut yleiseläinlääkäri. Työhistoriaa minulla on sekapraktikkona, mm. kunnaneläinlääkärinä ja -sijaisena. Olen työskennellyt kaksi vuotta Puolustusvoimien palveluksessa hygieenikkoeläinlääkärinä, ja toimin yhä sivutoimisena lihantarkastuseläinlääkärinä. Vihdissä olen työskennellyt vuodesta 2002.

TETTI JOUTSEN

ELÄINLÄÄKÄRI

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingistä 2001. Työskentelen pieneläinten parissa. Erityisosaamista minulla on etenkin ortopediassa. Olen osallistunut useisiin ortopedisiin jatkokoulutuksiin sekä Suomessa että ulkomailla. Olen myös suorittanut 2-vuotisen eurooppalaisen Small Animal Surgery GPCERT (SAS)-koulutuksen.

LAURA NURMINEN JA EVA NUORA

ELÄINTENHOITAJAT

Finnin Ratsutila ja Eläinlääkintä Oy

YHTEYSTIEDOT

Finnin Ratsutila ja Eläinlääkintä Oy

Jokikunnantie 556

03430 Jokikunta (Vihti)

 

Email: finninratsutilajaelainlaakinta(at)gmail.com

 

 

VASTAANOTTO

Aukioloajat:

Arkisin klo 10-19

Ajanvaraus klo 10-18
puh. 09 223 4131

tai 050 351 2501

 

 

YHTEISTYÖSSÄ

© 2015 Copyright by Trombidesign. All Rights Reserved.